Datacadabra

AI en de mens maken het werk makkelijker en beter

AI, het heeft iets mysterieus, iets controversieels ook. Je bent ervoor of je bent ertegen. Je bent er bang voor of je juicht de ontwikkelingen toe. Je denkt dat het ten koste gaat van de werkgelegenheid of je bent van mening dat het juist werkgelegenheid gaat stimuleren. Wat dat laatste betreft: wij zijn ervan overtuigd dat AI, in samenwerking met de mens, het werk in vele sectoren makkelijker en beter gaat maken.

Efficiëntere Processen

Wij, dat is Datacabra. Een naam die we hebben ontleend aan de toverspreuk abracadabra, een kreet die je ook weleens slaakt als je iets niet begrijpt. Veel mensen vinden AI onbegrijpelijk, maar eigenlijk is het heel simpel wat wij doen. Datacadabra ondersteunt bedrijven met data science en artificial intelligence voor geautomatiseerde processen en het verlichten van de werkdruk, zodat bedrijven zich kunnen blijven ontwikkelen. Klinkt goed, toch? Door de inzetbaarheid van Machine Learning, Artificial Intelligence, Data Science en Computer Vision ontstaat er de mogelijkheid dat het waarnemen, structureren, begrijpen en uitvoeren van acties geautomatiseerd kan worden. De mogelijkheden hiervan implementeren wij onder andere voor de infrabranche, (semi)overheid en de medische sector. Onze oplossingen leiden tot efficiëntere werkprocessen, wat organisaties de gelegenheid geeft om zich, met de inzichten en informatie die ze uit het proces krijgen, meer te focussen op veiligheid en biodiversiteit en het waarborgen van privacy.

Workshops en trainingen

Al met al zorgt dit ervoor dat processen veiliger en sneller verlopen, we met zijn allen minder afhankelijk zijn van de krimpende arbeidsbevolking en kosten kunnen besparen op huidige en toekomstige processen. We denken graag met je mee! Daarvoor bieden we workshops, sessies en trainingen aan. 

In de komende weken komen we nog een aantal keer terug met onze kijk op artificial intelligence en het stappenplan dat we hebben ontwikkeld om AI te implementeren in een Data Integrated Framework (DIF).