Datacadabra

Artificial Intelligence (AI) steeds belangrijker voor managers

MT Sprout lichtte ze afgelopen week uit: diverse tech-trends die je als manager niet mag negeren. En op nummer 1 staat Artificial Intelligence! In opdracht van Bureau iResearch heeft de Amerikaanse softwarebouwer Pegasystems onderzoek gedaan naar tech-trends en de mate waarin je ze moet integreren in bestaande bedrijfsprocessen.

Voor ons komt de eerste plek voor AI niet als verrassing. De technologie ontwikkelt zich sneller en sneller en beïnvloedt op steeds meer aspecten ons leven.

Een belangrijk inzicht uit de studie is dat leidinggevenden potentie zien, maar nog niet in beeld hebben hoe hun bedrijf hiervan in de toekomst kan profiteren. Bij de meeste bedrijven ontbreekt het nog aan concreet beleid. En dát is precies waar wij kunnen helpen!

Datacadabra ondersteunt experts

Datacadabra biedt oplossingen om experts te ondersteunen en werk behapbaar te maken. We helpen organisaties en haar medewerkers om sneller, beter en efficiënter te werken. Met slimme, schaalbare oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie en beeldherkenning.

Dus, wil jij in de nabije toekomst inspelen op deze tech-trend maar heb je geen idee hoe het van meerwaarde kan zijn binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met ons, dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden!

Bron: Het artikel van MT Sprout lees je hier en is gebaseerd op de studie:Tech Trends: Future Proof 2025.