Datacadabra

Datacadabra neemt deel aan evenement voor duurzamere logistiek

Datacadabra was bij het 'Duurzaamheid in de Logistieke sector in Twente' evenement. Samen met verschillende partners van het Countdown consortium willen we het vuurtje rondom logistiek en duurzaamheid aanwakkeren. Op die manier dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

Iedereen moet verduurzamen, zo ook de logistiek. De stijgende verwachtingen en de waarde die eraan gehecht wordt, zorgen ervoor dat elke organisatie mee moet. Hoe je dat doet, wordt besproken tijdens het event middels verschillende break-out sessies. Er wordt ingegaan op bijvoorbeeld de toegevoegde waarde van connectiviteit tussen verschillende platformen voor de logistieke sector, de kansen die het concept ‘Connected Car’ met zich meebrengt, maar ook over nieuwe initiatieven op het gebied van duurzaamheid en logistiek.

 

Er is volop gelegenheid om mee te denken, meningen te delen en natuurlijk nieuwe ideeën op te doen!

 

Het evenement wordt georganiseerd door het Countdown consortium. Het consortium bestaat uit de partners

Ahrma, Innovadis, Locus Positioning, Stichting Twente47, Universiteit Twente, YesHugo en Datacadabra! Met het project focussen we ons op innovatie op het gebied van data-vergaring en analysetechnieken in de logistieke sector. Daarvoor ontwikkelen we oplossingen waarmee de steeds dynamischere en complexere logistieke processen beheerst kunnen worden. Hierdoor wordt de gehele supply chain duurzamer en efficiënter. De bevindingen van het project kunnen wellicht bijdragen aan de doelen binnen jouw organisatie.