Vacature: Werkstudent/Werkstudente

Heb jij een onderzoekend karakter en een interesse voor Artificial Intelligence? We zijn op zoek naar een enthousiaste Werkstudent/Werkstudente die ons komt versterken op een aantal projecten!

Ons bedrijf

Datacadabra is een jong Artificial Intelligence bureau met als doel om mens en technologie samen te brengen. Wij zetten onze kennis van data science en kunstmatige intelligentie in om teams te versterken en werk uit handen te nemen. Samen met vooruitstrevende organisaties bouwen wij aan hybride teams: de combinatie van mens en technologie. Dit doen wij door waarnemen, structureren, begrijpen en uitvoeren. Zo ontstaan er slimme oplossingen voor elk werkgebied en zijn onze projecten zeer divers.

Datacadabra heeft een uniek Digital Intelligence Framework voor het verwerken van deze data, waar (realtime) wordt geanalyseerd door slimme algoritmen en wordt uitgeserveerd in API’s, dashboards, etc.

Wie ben jij?

Een jong en leergierig persoon met een affiniteit voor techniek die zichzelf graag wil ontwikkelen. Je hebt een onderzoekend karakter en zou graag meer kennis op willen doen van allerlei aspecten rondom Artificial Intelligence en Data Science. Als Werkstudent/werkstudente bij Datacadabra ga je aan de slag met onder andere:

  • Ontwikkelen van oplossingen mbv AI in diverse werkgebieden
  • Verzameling en opslag van data
  • Labelen van data
  • Ondersteuning bieden aan het team

Je wordt onderdeel van een team van 6 developers, waarbij het belangrijk is dat je zowel  zelfstandig als in teamverband goed kunt werken. Hierbij zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk, bij voorkeur beheers je de Nederlandse taal.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van Computer Science, Applied Mathematics, Creative Technology, Electrical Engineering, AI, Data Science of een gerelateerd veld
  • Basiskennis van programmeren in Python

Daarnaast werken onze developers met onder andere Google Cloud Platform, Scikit-Learn, Numpy, openCV, Pandas, GeoPandas, Matplotlib, SciPy, XGBoost, LightGBM, MySQL, Docker en BI software. Mocht je van een aantal aspecten basiskennis hebben, dan is dat mooi meegenomen. Heb je deze kennis niet, dan kunnen we je hier in begeleiden.

De opdracht

Momenteel hebben we een opdracht liggen om een demo opstelling te maken met een coral dev board en camera, die gebruikt kan worden op beurzen en klantbezoeken. Hiermee moeten speelkaarten kunnen worden herkend en moet er feedback gegeven kunnen worden aan de gebruiker. Je zult werken aan het uitlezen van de camera, het opzetten van een dataset en het trainen van een model voor herkenning. Ook is er verdieping mogelijk binnen deze opdracht.

Wat bieden we jou?

  • Een vrij in te vullen functie met betrekking tot uren
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling
  • Een heerlijke kantoorlunch
  • Uitdagende en innovatieve projecten

Contact

Ben jij of ken jij de Werkstudent(e) die ons team wil komen ondersteunen? Of heb je vragen over ons of de positie? Neem dan contact met ons op door jouw cv en korte motivatie te mailen naar: ellis.olde-wieverink@datacadabra.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.