Datacadabra

Whitepaper DIF

Wil je meer weten over de implementatie van AI en het omzetten van data naar bruikbare informatie? In ons whitepaper vertellen wij er meer over.

Digital Intelligence Framework

Een DIF (Digital Intelligence Framework), ook wel bekend als een digitaal intelligentie platform, is een geïntegreerde set van technologieën en tools waarmee Datacadabra digitale intelligentie, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML), effectief kan ontwikkelen, implementeren en beheren.

 

Van complexe datastromen naar een perfect resultaat

In dit whitepaper leggen we uit hoe we waarnemingen omzetten naar bruikbare informatie. Deze informatie wordt herkend door het getrainde algoritme, om vervolgens omgezet te worden in acties of te worden geïmplementeerd in een overzicht.

In het whitepaper lichten we het proces uit hoe Datacadabra te werk gaat om waarnemingen om te zetten tot bruikbare informatie.

Het whitepaper DIF in je mailbox?

Datacadabra heeft een whitepaper gemaakt waarin we vertellen hoe het DIF werkt. Aan de hand van een voorbeeld nemen we je stapsgewijs mee in het proces om het waarnemen van data te structureren en te begrijpen, zodat modellen hierop getraind kunnen worden.

Benieuwd naar het whitepaper? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt ons whitepaper over het DIF in je e-mail