Datacadabra

Binnen 1 week goed inzicht in de mogelijkheden die AI biedt voor jouw organisatie

AI is niet meer weg te denken. Simpelweg omdat AI-toepassingen tot een efficiëntere bedrijfsvoering leiden, zoals kostenreductie, een nauwkeuriger bedrijfsproces én nieuwe (technologische) inzichten. In veel gevallen leidt het zelfs tot nieuwe businessmodellen. Werkt AI ook voor jouw organisatie? Doe de Feasibility Scan en binnen 5 dagen weet je wat AI voor jouw bedrijf kan opleveren.

Voor wie is de Feasibility Scan?

Of je nu een technologiegedreven bedrijf hebt of juist een arbeidsintensief productieproces runt: voor iedere organisatie valt winst te behalen met AI-gegenereerde oplossingen. Denk aan kostenbesparing, inzicht in uw bedrijfsprocessen en meer (tevreden) klanten. Datacadabra heeft al een groot aantal AI-gegenereerde oplossingen bedacht voor verscheidene organisaties. Variërend van natuur- en groenbeheer tot de zorg en de infrabranche. Binnenkort ook voor jou?

Hoe het werkt?

Laat je inspireren door de mogelijkheden die AI jouw organisatie kan bieden. Samen met jou brengen onze data scientists alle beschikbare data binnen jouw organisatie in kaart. Vervolgens verkennen we de toepassingsmogelijkheden van AI binnen jouw organisatie.

Data inventarisatie

Het in kaart brengen van de beschikbare data van jouw bedrijf om daarna de toepassingsmogelijkheden van AI binnen jouw organisatie te verkennen

Haalbaarheid en analyses

Het onderzoeken van de technische en organisatorische haalbaarheid van het implementeren van AI-oplossingen Een beknopte kosten-batenanalyse

Een actieplan voor toekomstige ontwikkeling

Het ontwikkelen van een gepersonaliseerd actieplan Roadmap voor implementatie, een geschatte tijdsinvestering, begrote kosten en verwachte resultaten

5 dagen AI Feasibility Scan

Dag 1: Vooronderzoek
Tijdens deze dag worden alle beschikbare data door onze data scientists in kaart gebracht.

Dag 2: Workshop
Een intensieve en inspirerende workshop met de belangrijkste stakeholders van jouw organisatie. Aan het eind van de dag hebben we een compleet inzicht in de behoeften. Hieruit formuleren we vervolgens een concrete doelstelling. 


Dag 3 & 4: Technische evaluatie
De technische evaluatie bestaat uit een analyse van de beschikbare data én de ontwikkeling van een conceptmodel waarmee we de technische haalbaarheid kunnen laten zien.

Dag 5: Actieplan
In een actieplan beschrijven we de beknopte business case, een roadmap voor implementatie en een kostenraming. 

Wie gingen jou voor?

Interesse?

Ben je klaar voor de volgende stap en wil jij de mogelijkheden van AI binnen jouw organisatie verder onderzoeken? Til je organisatie dan naar een hoger niveau met de de Feasibility Scan van Datacadabra. Meld je nu aan voor de scan en we nemen snel contact met je op.