Datacadabra

Work-in-Progress

Blije gezichten bij de collega's van Datacadabra, we zijn volop bezig met ontwikkelen. In deze georganiseerde chaos wordt aan een duidelijk doel gewerkt, met een creatieve weg ernaar toe. Dat is hoe de meest innovatieve producten ontstaan.

Volop bezig met ontwikkelen

Kunstmatige intelligentie wordt als middel gebruikt om praktische stappen te zetten en daarmee oplossingen te bieden voor brede maatschappelijke vraagstukken. In dit geval gaat het om de ontwikkeling van de MOWHAWK, die wordt ontwikkeld op basis van een uitvraag van de Provincie Overijssel. Het is een computer vision toepassing voor op bermmaaiers. Het geeft instructies aan de chauffeur om natuurvriendelijk te maaien en verkrijgt inzicht over de stand van de biodiversiteit en kwaliteit van het maaisel. Kortom, natuur-inclusief bermbeheer wordt mogelijk gemaakt met kunstmatige intelligentie.

 

Dit soort ontwikkelingstrajecten zijn geweldige journeys. Gaandeweg wordt door te proberen en te evalueren ontzettend veel geleerd. ‘Leren’ dient de mindset van het team te zijn. Dit kan door flexibel te zijn, te experimenteren, prototypes te maken en ze te testen in de echte wereld. Datacadabra is ervan overtuigd dat deze kijk en houding helpt bij het innoveren en snel aanpassen aan de veranderende omstandigheden. In deze snel bewegende wereld zijn dit belangrijke factoren om je organisatie marktleider te maken.

 

Mocht je ook op zoek zijn naar praktische, innovatieve oplossingen voor vraagstukken, neem contact op met Datacadabra. Dan kunnen we gezamenlijk aan de slag.